martes, 7 de diciembre de 2010

Lo Cogul - Doctorats a l'Universitat


Cap de setmana ' a casa 'ja que l'Albert i Quico no tenim pont, però hem rebut la fantàstica
( i fanàtica) visita d'en Ruper i la Marina amb una bona colla de Murcians i Madrilenys. Temps irregular però moltes ganes de blocar en bona companyia.Dissabte vam començar a l'Universitat on en Barraca ens va fer una visita fugaç per a rebentar el 7a del final, enhorabona bou!!!! Van començar a arribar les visites, i els encadenes. L'Albert va fer-se amb el 7b+/7c de la fissura i va deixar el 7c de l'esquerre ( dinàmic a romo desde tridit ) bastant a punt, en Ruper i Carlos van fondre gairebé tots els blocs. Més tard vam pujar al Doctorat per a escar blocs més fàcils i canviar una mica. Ja fosc amb tota la comitiva ens vam moure cap a Beer Action a fer presentacions i acabar les forces amb els frontals, demà serà un altre dia......


Barraca encadenant 7a





Quico a un 7b



Diumenge vam tenir un dia tapadot i lleig, tapats fins les orelles vam escalfar a la vinya, on en Ruper va rebentar pràcticament tots els blocs i l'Albert va deixar molt apunt un 7b sit molt dur, bloc que el Nacho va fer a la primera per a escalfar !!!







l'Albert al 7b sit


Final al Beer Action on vam fer uns quants bloquets i vam anar cap a l'objectiu: emportar-se la joia de la corona. Quin blocàs !! Ruper se'l van endur al sarró bastant fàcilment i li va donar dos pegues al sit, surt però és un treking. L'Albert es va deixar caure a dalt, deia que li feia por...hi havia arribat xiulant!!!!!
Jo em vaig quedar a punt en alguns projectes i li vaig donar molts bons pegues al Beer Action caient al dinàmic al buscar l'altre filo uns quants cops, és un bloc que no havia provat mai i em feia bastant de respecte però no es tan dur com sembla, ja sortirà!.
Dos dies escalant fort i rient molt amb aquesta grata visita , que ens fa oblidar que els altres estan de vacances i toca currar. Quico.



6c ? molt bo


No hay comentarios:

Publicar un comentario